Spreidingswet

#09

Geachte heer, mevrouw,

Bijgaand doe ik u de visie van “Ik, de Burger” toekomen op de Wet gemeentelijke taak mogelijk maken asielopvangvoorzieningen. U zult begrijpen dat u deze wet wel kunt aannemen, maar ook dat het uiteraard geen wet is die rechtskracht bezit. U kunt de leefomgeving van mensen en hun cultuur en samenleving niet vernietigen, gewoon omdat u Kamerlid bent. U heeft daar geen mandaat voor, u bent derhalve niet bevoegd. Ook al schrijft u het 100 maal 100 keer op en doorloopt u alle formele stappen.

Een mens blijft uiteraard het liefst beleefd en dat is reden het hier verder bij te laten, ervan uitgaand dat u het zo ook wel begrijpt.

Het standpunt wordt verwoord in bijgaande audio opname [1]

UW NAAM

 

[1] https://youtu.be/VTgUohnwuvI

Spreidingswet

Spreidingswet

6,046 handtekeningen
BELANGRIJK: U moet uw ondertekening bevestigen. U krijgt daarvoor een email met een link. Houd uw junk/ spam folder in de gaten.

Ik deel

3

Neem uw verantwoordelijkheid na ondertekening: bericht politici

Email de leden van de Eerste Kamer der Staten Generaal

  • Gebruikt u webmail? Gebruik dan uw telefoon.
  • Laat het ikdeburger.nl email adres in de BCC staan. Dit is uw onafhankelijk bewijs dat er een email is verstuurd.
  • BELANGRIJK: teken de verklaring met uw naam. Vervang dus onder aan de brief UW NAAM met uw eigen naam.

 

  • Krijgt u foutmeldingen tijdens het versturen? U mag dan waarschijnlijk een beperkt aantal email addressen per keer versturen. Stuur dan de email in een aantal verschillende berichten, zorg dat tussen elk email minimaal 5 minuten zit.

Informeer alle partijen via X

Helaas hebben veel partijen geen email adres, en wijzen burgers naar formulieren of social media. Indien u over een X account beschikt kunt u daarnaast ook alle partijen informeren. Klik op onderstaand bericht, het wordt geopend in X. U moet het bericht zelf versturen.

Oproep

Indien uw email of berichten op social media beantwoord worden dan horen wij dat graag. U kunt ons bereiken op info@ikdeburger.nl

3

Lees de grondslagen

3

Ik, de Burger, verbied

In drie stappen krijgt u de overheid weer onder controle

Vanaf nu stopt u met vragen, beargumenteren, vechten en  smeken, maar neemt u eigen verantwoordelijkheid om rechtmatig te verbieden en gebieden.

Uw verantwoordelijkheid nemen

Wat u als burger mag, dat is uw bevoegdheid. Deze bepaalt de omvang van het mandaat waarbinnen de houders van de staatsmacht rechtmatig kunnen optreden.

Gebieden en verbieden

Gebied hen uw vrijheid te beschermen en uw rechten te respecteren. Verbied het hen buiten dat mandaat te handelen. 

Nietig verklaren

Bevestig de nietigheid van het overheidshandelen. Bevestig het gebod.

“Bij elke welgelukte aanslag op de vrijheid kan dus de Staat nooit dan medeplichtige zijn, hoofdschuldige blijft de plichtvergeten burger zelf, die, in zonde zingenot zijn zedelijke spierkracht verslappend, de kracht tot eigen initiatief verloor”

Abraham Kuyper

IkDeBurger.nl is hét platform waar u de overheid corrigeert

(C) 2023 – Ik, de Burger | Gemaakt door burgers, voor burgers.