Ik verbied de Regering en het parlement Nederland en Nederlanders in een oorlog te betrekken

#04

Aan de Regering en de leden van de Eerste en Tweede Kamer der Staten Generaal

Geachte heer, mevrouw,

Ik verbied de Regering en de Eerste en Tweede Kamer der Staten Generaal wapens en geld te leveren ten behoeve van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne.

Dit is niet onze oorlog, dit is niet ons conflict.

Ik verbied het Nederland en de Nederlanders nog langer in gevaar te brengen door oorlogsverklaringen en/of andere woorden of daden die Nederland en de Nederlanders tot legitiem oorlogsdoel voor Rusland maken.

Regering noch parlement hebben mandaat om een oorlog te beginnen/uit te lokken of Nederland in een oorlog te verwikkelen.

Ik gebied de Regering en de beide Kamers per onmiddellijk al het nodige te doen om diplomatieke onderhandelingen te beginnen en zowel Rusland als Oekraïne op te roepen over vrede/wapenstilstand te onderhandelen. En Rusland te berichten dat Nederland zich verder neutraal opstelt in deze oorlog die de onze niet is en niet moet worden.

Hoogachtend,

Ik onderteken

Ik verbied de regering en het parlement Nederland en Nederlanders in een oorlog te betrekken

14,343 handtekeningen

BELANGRIJK: U moet uw ondertekening bevestigen. U krijgt daarvoor een email met een link. Houd uw junk/ spam folder in de gaten.

3
Neem uw verantwoordelijkheid na ondertekening: mail de leden van de Eerste en Tweede Kamer der Staten Generaal

Klik op onderstaande links om uw verbod via email aan alle de leden van de Eerste en Tweede Kamer der Staten Generaal te versturen.

Uw email programma wordt geopend met de juiste tekst en email adressen.  Controleer altijd of de volledige tekst in uw email staat. Wij ontvangen graag een kopie van uw email, het email adres is reeds in het bcc veld ingevuld. U mag dit vanzelfsprekend weghalen. Onderteken de brief met uw naam onder ‘hoogachtend’ en verzend.

 

LET OP: verstuur nooit meer dan 35 emails tegelijk, en laat er 5 minuten tussen zitten. Splits dus alles in aparte emails.

Werken de knoppen niet of wilt u de email handmatig versturen, dat kan ook, klik op onderstaande knop

Lees ook

Elke genocide begint bij de boer

3

Oproep

Indien leden van de Eerste of Tweede Kamer der Staten Generaal  uw email beantwoord dan horen wij dat graag. U kunt de email doorsturen naar info@ikdeburger.nl

——-

Wij kregen van een aantal leden van de Tweede Kamer het bericht dat emailbombardementen averechts werken en tot irritatie leiden.

Kan je nagaan wat echte bombardementen doen. Daar in #Oekraine nu met Nederlandse steun en wapens.

 

Lees ons antwoord op een reactie:

Brief

Ik deel

3

Lees de grondslagen

3

Ik, de Burger, verbied

In drie stappen krijgt u de overheid weer onder controle

Vanaf nu stopt u met vragen, beargumenteren, vechten en  smeken, maar neemt u eigen verantwoordelijkheid om rechtmatig te verbieden en gebieden.

Uw verantwoordelijkheid nemen

Wat u als burger mag, dat is uw bevoegdheid. Deze bepaalt de omvang van het mandaat waarbinnen de houders van de staatsmacht rechtmatig kunnen optreden.

Gebieden en verbieden

Gebied hen uw vrijheid te beschermen en uw rechten te respecteren. Verbied het hen buiten dat mandaat te handelen. 

Nietig verklaren

Bevestig de nietigheid van het overheidshandelen. Bevestig het gebod.