Over ons

Ik, de Burger is een volledig onafhankelijk initiatief van burgers die vanuit hun expertisegebied “de plichtvergeten burger” van de benodige spierkracht voorziet en aanzet tot eigen initiatief. Ik, de Burger is een initiatief van mr Caroline Vonhoff en andere burgers.

Waarom

Sinds maart 2020 wordt de vrijheid van de burgers actief aangetast door de overheid. Burgerrechten worden geschonden. Mensenrechten met voeten getreden. Het stopt niet, tenzij u het stopt.

De schending van onze rechten die we met als excuus corona gezien hebben is nog maar het begin. De eigendomsrechten van boeren, burgers en buitenlui zullen hen ontnomen worden. De rechtspraak remt de overheid daar in het geheel niet bij.

Het stopt niet, tenzij u het stopt.

Bidden, smeken, vragen, rechtszaken, demonstreren, het is allemaal gedaan en geprobeerd. De overheid houdt zich doof, de trein dendert door.

Het stopt niet, tenzij u het stopt.

De gewone remmen doen het niet meer. Tijd voor de noodrem!

Oplossing

Vanaf nu stopt u met vragen, beargumenteren, vechten en  smeken, maar neemt u eigen verantwoordelijkheid om rechtmatig te verbieden en gebieden.

Uw verantwoordelijkheid nemen

Wat je als burger mag, dat is jouw bevoegdheid. Deze bepaalt de omvang van het mandaat waarbinnen de houders van de staatsmacht rechtmatig kunnen optreden.

Gebieden en verbieden

Gebied hen uw vrijheid te beschermen en uw rechten te respecteren. Verbied het hen buiten dat mandaat te handelen. 

Nietig verklaren

Bevestig de nietigheid van het overheidshandelen. Bevestig het gebod.

Ik, de Burger, verbied

Contact

Wil je meer informatie of een bijdrage leveren neem dan contact met ons op.

8 + 1 =