Vrede, te beginnen in Nederland

mei 22, 2024 | Nieuws

Luister naar de toespraak “Vrede, te beginnen in Nederland” van Caroline Vonhoff op het Museumplein, 19 mei 2024.

Goedemiddag ik ben Caroline Vonhoff, ik heb aan de wieg gestaan van Viruswaarheid en heb nu een site ikde burger.nl, waar u de overheid kunt corrigeren.

Ik noem even Viruswaarheid omdat dat het begin was van een grote educatie van mij van hoe het werkt in Nederland. Ik dacht altijd dat ik dat al wist hoe het zat maar dat blijkt dus allemaal heel anders te zijn dan het op papier heet te zijn. Wat de vorige spreekster al memoreerde: “de overheid is misschien niet onze overheid”. Ik maak daarvan “de overheid is inderdaad op dit moment niet onze overheid maar dat is omdat hij uit de hand gelopen is” – omdat onze overheid hier tegen ons een oorlog aan het voeren is. Een hybride oorlog die amper opvalt, maar die je ziet op het moment dat je door Nederland rijdt en een getralied landschap ziet in plaats van ons mooie Nederland. Die je ziet als je ziet wat mensen wordt aangedaan, en tijdens Corona, maar ook nu. Als je ziet hoe de industrie hoe de verelendung hier politiek beleid is geworden. Als je dat allemaal ziet, dan zie je dat er een stiekemeoorlog tegen ons gevoerd wordt, waarvan we afgeleid worden onder meer met allerlei ellende en oorlogen waar we niks aan kunnen doen, waar we geen partij bij zijn. Wij the people “de gepiepelde” dus niet, maar zij de overheid dus wel.

Het is niet onze overheid op dit moment. Het zijn hun belangen die verdedigd worden, de honderduizenden mensen die wereldwijd vermoord worden, worden vermoord niet voor ons belang, niet omdat wij dat willen, maar omdat we hier geen Nee zeggen tegen de mensen die dat allemaal bedrijven. Op die mensen ben ik dus heel erg boos. maar boos heeft natuurlijk geen zin als je er niks mee doet.

Wat ik voorstel is dat we allemaal zelf de held worden op wie we wachten, dus niet wachten tot er een grote organisatie is, of een leider, of een dit of een dat, maar ga gewoon zelf iedere keer die overheid weer corrigeren en onder controle brengen.

Als je een minister van defensie hoort zeggen dat het lekker goedkoop is die 600.000 doden, zo zei ze het natuurlijk niet maar ik vertaal het even “die 600.000 doden in in Oekraïne”: hoe durf je, hoe durf je! Hoe durven wij zo iemand eigenlijk te laten zitten en namens ons te spreken. Hoe durven we een Rutte de wereld rond te laten reizen op zoek naar een nieuw baantje. Op onze kosten en ten koste van ik weet niet hoeveel levens, dat is de vrede die we hier moeten bevechten, dat is wat we moeten overwinnen, dat is onze strijd, daar kunnen we iets aan doen – onze overheid onder controle krijgen en niet de rest van de wereld. De onze en dan kunnen we die zeggen “Ik verbied het u wat u nu aan het doen bent”.

© Caroline Vonhoff

Deel dit bericht

Lees de grondslagen

Ik, de Burger, verbied